درب و پنجرهلوازم و تجهیزات ساختمانی

معرفی انواع درب چوبی + لیست قیمت و فروشندگان

امروزه درب‌ها در اشکال، اندازه‌ها، رنگ‌ها و البته در موارد مختلفی وجود دارند. فولاد، آلومینیوم، فایبرگلاس و UPVC همگی بازیگران آشنا در این زمینه هستند. نوع متریالی که برای درب خود انتخاب می‌کنید به چند چیز بستگی دارد از جمله به بودجه. همانطور که تکنولوژي پیشرفت کرده است و بازار درب برای پذیرایی از طیف وسیعی از مشتریان گسترش یافته است، اما درب‌های چوبی همچنان مانند همیشه محبوب هستند. در این مقاله می‌خواهیم در مورد انواع درب چوبی + لیست قیمت و فروشندگان صحبت کنیم.

معرفی انواع درب چوبی + لیست قیمت و فروشندگان

انواع مختلف درب‌ های چوبی

ورودی‌های چوبی یک راه حل همه کاره و مطمئن برای داخل و خارج خانه شما هستند. آن‌ها بخش مهمی از هر خانه هستند، نه فقط برای محافظت، بلکه به این دلیل که ارزش زیبایی شناختی خانه را افزایش می‌دهند. به دلیل ظاهر روستایی و در عین حال کلاسیک خود، ظاهر خانه را از بیرون و همچنین از داخل بهبود می‌بخشند. ورودی‌های چوبی نیز در سبک‌ها، الگوها و طرح‌های متفاوتی وجود دارند که به دلیل انعطاف‌پذیری در هر خانه و ساختمانی قرار می‌گیرند. در ادامه سعی کرده‌ایم انواع درب چوبی را معرفی کنیم.

درب ‌های چوبی هلندی

طراحی آن‌ها دارای ظاهری تقسیم شده است که به کاربران اجازه می‌دهد فقط نیمه بالایی را بدون باز کردن نیمه پایین باز کنند. این در برای دور نگه داشتن حیوانات طراحی شده است و در عین حال به شما امکان می‌دهد از مزایای یک منطقه باز لذت ببرید. این‌ درب‌ها معمولا در نزدیکی مزارع و دامداری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. از ورود عناصر نامطلوب جلوگیری می‌کند و در عین حال اجازه ورود هوای تازه را می‌دهد. ظاهری معمولی و دوستانه به ورودی ارائه می‌کند و در عین حال جذابیت تاریخی را نیز به آن اضافه می‌کند.

معرفی انواع درب چوبی | درب چوبی هلندی

درب‌ ‌های چوبی لبه دار

این‌ها از متعارف‌ترین طرح‌ها برای خانه‌ها و سوله‌ها هستند. در تنظیمات حرفه‌ای به طرز شگفت انگیزی کار می‌کنند. سه طاقچه عمودی و دو بادبند مورب این دروازه‌ها را تشکیل می‌دهند. همچنین از چوب‌هایی تشکیل شده‌اند که پیوندهای عمودی زبانه‌دار و شیاردار دارند و توسط تاقچه‌هایی که تکیه‌گاه‌های افقی هستند به هم متصل می‌شوند.

به ویژه برای دهانه‌های باریک مناسب هستند. در اقامتگاه‌‌ های دارای سبک تاریخی، می‌توان از آن‌ها به عنوان درهای ورودی یا بیرونی استفاده کرد. این‌ها معمولا برای خانه‌ها، انبارهای دام یا ورودی‌های سوله استفاده می‌شوند. آن‌ها همچنین می‌توانند به عنوان درهای بالکن، درهای کمد، کابین دوش در حمام، یا دیوارهای کشویی شیشه‌ای استفاده شوند.

معرفی انواع درب چوبی | درب چوبی لبه دار

درب ‌های چوبی دوبل

این درب‌ها مانند درب‌های تک در سبک‌ها و مواد متنوعی تولید و به صورت کشویی باز می‌شوند. از مجموعه پانل‌هایی ساخته شده‌اند که مانند کنسرتینا روی دیوار تا می‌شوند. این درب‌ها فضای بسیاری را آشغال می‌کنند و نمی‌توانید از فضای خانه نهایت لذت را ببرید.

درب‌های کنسرتینا، درب‌های آکاردئونی، درب‌های کشویی و تاشو همگی نام‌های رایجی هستند که برای توصیف این درب استفاده می‌شوند. درب‌های دوبل عایق صوتی مناسبی دارند. بنابراین اگر می‌خواهید یک فضای نشیمن را به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت ساکت و دلپذیری درست کنید می‌توانید از درب چوبی دوبل استفاده کنید. این در نه تنها با دوام‌تر و ایمن‌تر شده است بلکه در مصرف انرژی نیز کارآمدتر است.

معرفی انواع درب چوبی | درب چوبی دوبل

درب‌های چوبی فرانسوی

درب‌های فرانسوی معمولا دارای پانل‌های شیشه‌ای بزرگ هستند تا میزان نور طبیعی را به حداکثر برسانند و خانه شما را سر زنده‌تر و روشن‌تر نشان ‌‌دهند. این محصول فوق العاده بزرگ و باز از چوب ساخته شده است که مادام العمر دوام خواهد داشت. این درب چوبی همه کاره است و می‌توانید متناسب با نیاز خود آن را تهیه کنید. درب‌های چوبی فرانسوی یک حس سلطنتی به فضای بیرونی و فضای داخلی خانه شما می‌بخشند.

عمدتا در باغ‌ها، پاسیوها و حتی بالکن‌ها استفاده می‌شوند. فرانسوی‌ها در معماری خود از شیشه زیاد استفاده می‌کنند مخصوصا در درها. در نهایت این پنجره‌های بزرگ باز شونده به درهای فرانسوی معروف شدند. این درب‌ها دارای پانل‌های شیشه‌ای کوچک‌تر، فریم‌های بزرگ‌تر و به صورت استاندارد با شیشه‌های لمینت عرضه می‌شوند که آن‌ها را بسیار ایمن و مطمئن می‌کند. همچنین دارای مکانیزم قفل با کیفیتی هستند.

معرفی انواع درب چوبی | درب چوبی فرانسوی

درب‌ های چوبی پانل دار

درب‌های پانل دار از سنتی‌ترین الگوهای درب‌های چوبی هستند. زیبایی این مدل از درب‌ها را می‌توان در تنظیمات مختلف استفاده کرد. درب های پانلی بسیار بادوام هستد مواد آن‌ها می‌تواند در استفاده روزمره مقاومت کند و پایدار بماند. بسیار بعید است که شکسته یا ترک بخورند. این درب‌ها را می‌توان به راحتی در هر شکلی با توجه به نیاز مشتری ساخت.

درب‌های پانلی از نظر تاریخی با تغییرات زیادی ساخته شده‌اند و دارای تعداد و اشکال مختلف پانل‌ها و اشکال مختلف پروفیل‌های قالب گیری هستند. اگر یک درب پانلی را انتخاب می‌کنید، مطمئن شوید که با یک شرکت خوب کار می‌کنید که از چوب با کیفیت بالا، صنایع دستی و … استفاده می‌کند تا دری را که به شما ارائه دهد سال‌ها دوام داشته باشد.

معرفی انواع درب چوبی | درب چوبی پانل دار

درب های چوبی هسته تو خالی

این‌ها سبک وزن هستند و نصب آن‌ها ساده است. این درب‌ها بلند و مسطح هستند که بیشتر در داخل توخالی هستند و از تخته فیبر یا مواد چند لایه ساخته شده‌اند. چوب مورد استفاده در لبه‌های این در چوب نرم مانند کاج و یا ام دی اف می‌باشد. آن‌ها منحصرا برای استفاده در داخل خانه در نظر گرفته شده‌اند. در حالی که ارزان هستند، دوام، عایق و عایق صوتی محدودی دارند. چون که حالت انزوا را فراهم می کنند گزینه‌ای عالی برای اتاق خواب و حمام هستند.

اما چگونه متوجه شویم که یک درب دارای هسته تو خالی است؟ اگر یک در چوبی دارای فرورفتگی یا سوراخ ناشی از سایش و پارگی معمولی باشد، احتمالا هسته درب تو خالی است. اگر درب هیچ آسیبی نداشته باشد، این لزوما به این معنی نیست که درب هسته‌ای محکم دارد، اما آسیب احتمالا به این معنی است که درب هسته توخالی دارد.

معرفی انواع درب چوبی | درب چوبی هسته تو خالی

درب های چوبی لوور

درهای لوور با چیدمان تیغه‌های افقی به نام لوور ساخته می‌شوند که یا تا حدی یا کل درب می پوشانند. آن‌ها عبور آزاد هوا را حتی در حالت بسته امکان پذیر می‌کنند که باعث می‌شود فضا به طور طبیعی تهویه و شاداب شود. درب‌های لوور در طراحی مدرن، خانه باغ‌ها، ویلاها استفاده می شوند. همچنین می‌توانید از آن‌ها به عنوان ورودی اتاق خواب، حمام یا دفتر استفاده کنید. بسته به فضای داخلی خانه، شما می‌توانید درب لوور خود را جوری انتخاب کنید که فضای خانه خیلی تاریک یا خیلی روشن نباشد.

لوور ممکن است ثابت یا متحرک باشد. لوورها یا با اتصال آن‌ها به محور با استفاده از لولا متحرک ساخته می‌شوند یا در پایه ثابت می‌شوند. تمیز کردن این درب‌ها دشوار است و از این رو در مناطق مستعد گرد و غبار و دود توصیه نمی‌شوند. در مورد درهای لووردار، هنگامی که دریچه را باز می‌کنید، نمی‌توانید از ورود پشه‌ها و حشرات جلوگیری کنید. همچنین ممکن است برای کاهش صدای مزاحم داخل اتاق مفید نباشند.

معرفی انواع درب چوبی | درب چوبی لوور

چگونه از درب های چوبی برای مدرن تر کردن خانه خود استفاده کنیم؟

درب چوبی می‌تواند هر فضایی را به فضایی مجلل‌تر تبدیل کند. فقط به این دلیل که چوب در مقایسه با هر متریال دیگری ظرافت دارد و زیبایی‌شناسی چشمگیرتری دارد. نور به طور طبیعی از چوب منعکس می‌شود و این نیز به حس لوکس بودن در خانه می‌افزاید. در ادامه سعی کرده‌ایم توضیح دهیم که چگونه از درب های چوبی برای مدرن کردن خانه خود استفاده کنیم.

از درهای چوبی بلند استفاده کنید

یکی از رایج‌ترین اشتباهات طراحی داخلی که بسیاری از افراد مرتکب می‌شوند این است به طول درهای خود فکر نمی‌کنند. درهای بلند می‌توانند با بلندتر و جادارتر جلوه دادن اتاق، به زیبایی کلی اتاق کمک کنند. به عنوان یک قاعده، اجازه ندهید هیچ دری کوتاهتر از ۲۴۳ سانتی متر باشد. پس از انجام این کار، متوجه خواهید شد که کل خانه به طور خودکار سطح بالایی به نظر می رسد.

یک ورودی دو درب ایجاد کنید

درهای دوبل اغلب حس عظمتی را ایجاد می‌کنند که درهای تک به ندرت می‌توانند با آن مطابقت داشته باشند. اگر می‌خواهید خانه شما شبیه یک خانه لوکس باشد، ایجاد یک ورودی با درهای چوبی دوتایی می‌تواند شروعی عالی باشد. اطمینان حاصل کنید که پوششی که برای درها انتخاب می‌کنید با طرح رنگ خانه شما مطابقت دارد. در غیر این صورت، نتیجه ممکن است آن چیزی نباشد که انتظار دارید.

دستگیره درب مناسب انتخاب کنید

دستگیره چیزی است که بسیاری از مردم واقعا به آن فکر نمی‌کنند. سبک و رنگ دستگیره درب نقش مهمی در زیبایی ظاهر خانه شما دارد. اگر بیشتر به دکوراسیون معاصر علاقه دارید، طرح‌های ساده و مینیمالیستی را انتخاب کنید. به یاد داشته باشید می‌توانید با انتخاب دستگیره‌های مناسب زیبایی درب خود را ده برابر افزایش دهید.

معرفی انواع درب چوب | چگونه از درب چوبی برای مدرن تر کردن خانه استفاده کنیم

یک پوشش طبیعی انتخاب کنید

روند دکوراسیون هر سال تغییر می‌کند و طبیعی است که بخواهیم با آن همگام باشیم. با این حال، اگر قصد دارید با رنگ آمیزی درهای چوبی خود رنگ جدیدی را وارد خانه خود کنید، هیچ وقت این کار را انجام ندهید. زیبایی درب‌های چوبی در پوشش آن‌ها نهفته است. پوشاندن آن با یک رنگ غیر طبیعی یک راه مطمئن برای کاهش ظرافت در خانه شما است.

یک طرح پایدار انتخاب کنید

هنگامی که در حال خرید درب‌های چوبی هستید، احتمالا با طیف وسیعی از طرح‌های عجیب و غریب روبرو می‌شوید. اگر شما فردی هستید که به طور منظم هر چند سال یک‌ بار خانه خود را بازسازی می‌کنید بهتر است یک طرح پایدار انتخاب کنید. با این حال، اگر قصد ندارید خانه خود را به پروژه‌ای تبدیل کنید که همیشه بتوانید روی آن کار کنید، باید درهای چوبی را با جذابیت کلاسیک‌تر انتخاب کنید. قبل از اینکه خرید نهایی را انجام دهید، از خود بپرسید که آیا تا چند سال دیگر هنوز طرح را دوست خواهید داشت.  اگر پاسخ منفی است، پس احتمالا طرح مناسبی برای شما نیست.

مزایا درب‌ چوبی

  • عایق گرما
  • عایق صوت
  • قابلیت تغییر سایز و ابعاد
  • قابلیت تعمیر

معرفی انواع درب چوبی | مزایا انواع درب چوبی

  • تنوع زیاد محصولات
  • کیفیت بالا
  • شکل پذیری عالی
  • جذابیت و ساختار زیبا

معایب درب چوبی

  • مقاومت نداشتن در برابر رطوبت
  • نابودی محیط زیست
  • قیمت بالا
  • رشد حشرات موزی
  • نگهداری مداوم

معرفی انواع درب چوبی | معایب انواع درب چوبی

گونه‌های مختلف چوب برای ساخت درب چوبی

خانه شما باید پناهگاه شما باشد. همچنین انرژی و راحتی را برای شما به ارمغان بیاورد. درب نقش مهمی در احساس کلی خانه شما ایفا می‌کند. اما انتخاب هر در چوبی کافی نیست، شما باید درب چوبی مناسبی را انتخاب کنید که با سبک طراحی خانه شما مطابقت داشته باشد. اینجاست که انتخاب نوع چوب مناسب برای درب اهمیت پیدا می‌کند. شناخت انواع چوب اولین قدم در انتخاب چوب مناسب برای درب منزل شماست. در ادامه انواع چوب برای ساخت درب چوبی را معرفی کرده‌ایم.

چوب توسکا

توسکا محبوب‌ترین چوبی است که برای درهای داخلی استفاده می‌شود. یکی از ویژگی‌های کلیدی که توسکا را از سایر چوب‌های سخت متمایز می‌کند گره‌های طرح دانه است. این گره‌ها جذابیت روستایی به در می‌بخشند. به طور طبیعی، توسکا دارای یک رنگ قهوه‌ای روشن که گاهی اوقات دارای ته رنگ هلویی یا زرد است. یکی دیگر از دلایل محبوبیت توسکا این است که یک چوب قوی است و شبیه به افرا سخت می‌باشد.

چوب صنوبر

معرفی انواع درب چوبی | گونه های مختلف چوب برای ساخت درب چوبی با کیفیت

اگر به دنبال دری با قیمتی مقرون به صرفه هستید، توصیه می‌کنم درب چوبی صنوبر را انتخاب کنید. از ويژگی‌های چوب صنوبر می‌توان به چکش خوار بودن، سبک وزن بودن، صاف و بدون گره بودن، داشتن قیمت مناسب، انعطاف پذیری بالا، رنگ پذیری مناسب اشاره کرد. این ویژگی‌ها سبب شده است تا بهترین چوب برای ساخت درب چوبی باشد.

چوب ماهون

چوب ماهون ضخامت و سختی بالایی دارد و همچنین برای مناطقی که رطوبت زیادی دارد بهترین گزینه است چون مقاومت فوق‌العاده‌ای در برابر رطوبت دارد. از دیگر ویژگی‌های این چوب می‌توان به داشتن بافت متراکم و سر سخت و به دلیل بافت متراکم مانع نفوذ حشرات و لانه گزینی آن‌ها می‌شود و نجاری کردن با آن آسان است اشاره کرد.

چوب گیلاس

ویژگی‌های این چوب شامل مقاومت در برابر خراشیدگی، استحکام بالا، ظاهر زیبا، قابلیت انعطاف پذیری و پایداری در برابر رطوبت می‌باشد. چوب گیلاس خاصیت رنگ پذیری دارد و برای زیبایی و طبیعی به نظر رسیدن آن بهتر است از یک روغن شفاف یا لاکی استفاده کرد. همچنین دارای رنگ‌های متنوعی می‌باشد اما با قرار گرفتن طولانی مدت جلوی خورشید تغییر رنگ می‌دهد و به رنگ تیره در می‌آید. چوب گیلاس به دلیل تنوع رنگی که دارد چوب‌های ساخته شده از آن بسیار زیبا هستند.

چوب افرا

این چوب به دو دسته چوب سخت و نرم تقسیم بندی می‌شود. اما باید توجه داشته باشید چوب نرم آن از بسیاری از چوب‌ها مانند گیلاس سخت‌تر است. چوب افرا خوش ساخت و کار کردن با آن راحت است و انعطاف پذیری بالایی دارد. همچنین سختی و مقاومت بالایی در برابر رطوبت، ضربه، سایش و خراشیدگی دارد.

چوب بلوط

معرفی انواع درب چوبی | گونه های مختلف چوب برای ساخت درب چوبی با کیفیت

ویژگی چوب بلوط عبارتند از استحکام و مقاومت بالا در برابر ضربه و فشار زیاد، مقاومت بسیار زیاد در برابر تغییرات آب و هوایی و طوبت، بافت فشرده و زیبای چوب که به محیط زیبایی خاصی می‌بخشد، قابلیت رنگ کردن آن و به آسانی رنگ را جذب خود می‌کند، سنگینی چوب باعث مقاومت بالای آن شده است، انعطاف پذیری بالای آن در برابر سنباده، مقاومت بالا در برابر قارچ خوردگی و احتمال شکستگی و ترک خوردگی آن بسیار پایین است.

چوب ملچ

این چوب از چوب‌های گران قیمت می‌باشد و برای ساخت درب تمام چوب بسیار مناسب است. چوب ملج دارای رنگ سفیدی تا کرم می‌باشد و در برابر نفوذ حشرات و ترک خوردگی بسیار مقاوم است. همچنین این چوب دارای مقاومت بالا در برابر تغییرات آب و هوایی و رطوبت می‌باشد و انعطاف پذیری بالایی دارد.

چوب گردو

ویژگی‌های این چوب عبارتند از داشتن بافتی ریز و الیافی صاف، داشتن الگوی بافتی منحصر به‌فرد، چوب نسبتا سختی است، در برابر ضربه، فرسایش و سایدگی بسیار مقاوم است، کار با آن آسان است. از دیگر مزایای چوب گردو می‌توان به امکان صیقل پذیری و شکل و فرم گیری آسان، قابلیت چسب خوری و میخ خوری، امکان اره و رنده آسان اشاره کرد.

انواع روکش‌های درب چوبی

  • روکش لمینت: این روکش به صورت ورقه ورقه ساخته و ارزان‌ترین نوع روکش می‌باشد. این روکش در برابر بخار و رطوبت مقاوم است، اما در برابر خراش، ساییدگی و ضربات تصادفی آسیب می‌بیند.
  • روکش مینا: این روکش در برابر عوامل خارجی مانند رطوبت بالا، حرارت بالا و اشعه ماورا بنفش مقاوم است. گرد و غبار و کثیفی سطح این روکش را می‌توان به آسانی با یک اسفنج مرطوب تمیز کرد. همچنین به مرور زمان خراشیده و از بین نمی‌رود.
  • روکش پی وی سی: این روکش مقاومت بالایی در برابر رطوبت، نور خورشید و دمای بالا دارد. استحکام خوبی دارد اما در مقابل خراشیدن توسط اجسام تیز آسیب پذیر است. این روکش می‌تواند الگویی شبیه به چوب را داشته باشد و درهای پوشیده با این روکش بسیار زیبا و جذاب هستند.
  • روکش ریز: این روکش بافت یکنواخت، ظریف و شیکی دارد و در برابر رطوبت بالا و افت دما بسیار مقاوم است و دچار ساییدگی نمی‌شود. برای محافظت بیشتر می‌توانید روکش ریز را با یک لاک ضد آب بپوشانید.

معرفی انواع درب چوبی | انواع روکش درب چوبی

  • روکش طبیعی: این روکش از برش‌های درخت بلوط، گردو میلانی، زبان کنجشک و برخی از گونه‌های دیگر ساخته شده است. این روکش قابلیت ترمیم دارد. برای محافظت از رطوبت و آسیب‌های مکانیکی می‌توان درب‌هایی با این روکش را با لاک مقاوم پوشاند. این روکش گران‌تر از دیگر روکش‌های مصنوعی می‌باشد.
  • پلی پروپیلن: این روکش در برابر آسیب و رطوبت مقاوم است، به راحتی قابل استفاده است و سازگار با محیط است، بر خلاف روکش طبیعی ترک نمی‌خورد، طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها را موجود دارد، هزینه آن مقرون به صرفه است و نسوز می‌باشد.
  • مواد تونینگ، رنگ و لاک: این روکش مقاومت بالایی در برابر رطوبت و افت دما دارد. همچنین ظاهر دیدنی‌تری از چوب دارد و کاملا با محیط‌های داخلی ترکیب می‌شود. رنگ آن در حین کار پوسته پوسته نمی‌شود و تغییر نمی‌کند.
  • پلاستیک CPL: از سلولز الیاف بلند برای ساخت این روکش استفاده می‌شود. همچنین دارای طیف وسیعی از الگوها و رنگ‌‌ها می‌باشد. این روکش سازگار با محیط است اما در برابر رطوبت مقاومت کمی دارد.

انواع درب چوبی بر اساس تعداد پنل

  • درب بدون پنل: ساده‌ترین درب برای فروش درب بدون پنل است و طرفداران زیادی دارد. این درب‌های ارزان و ساده برای ساختمان‌هایی که دکوراسیون داخلی مدرن دارند مناسب هستند.
  • درب تک پنل: درب‌های تک پنل از دو پایه و ریل بالا و پایین ساخته شده‌اند. این درب‌ها بسیار رایج هستند و فضای کمتری را آشغال می‌کنند. اگر خانه شما ورودی کوچکی دارد گزینه تک دری منطقی‌تر است.
  • درب دو پنل: یکی از پر فروش ترین درب‌ها درب دو پنلی است که دارای تنوع زیادی نیز می‌باشند.

معرفی انواع درب چوبی | انواع درب چوبی بر اساس تعداد پنل

  • درب سه پنلی: این دسته از درب‌ها از محکم‌ترین و زیباترین درب‌ها می‌باشند. در خانه‌های کلاسیک و معماری فرانسوی بیشترین کاربرد را دارند.
  • درب چهار پنلی: این درب‌ها فقط در معماری‌های کلاسیک کابرد دارند. همچنین جایگزین مناسبی برای درهایی با چهارچوب قوسی هستند.
  • درب پنج و شش پنلی: این درب‌ها به صورت توپر و توخالی به فروش می‌رسند. در انواع سلیقه‌ها و طراحی‌ها موجود هستند و مناسب طراحی داخلی هستند.

ملاک و معیارهای انتخاب درب چوبی

اگر بتوانید در هنگام خرید درب این نکات را که در ادامه ذکر می‌کنیم. در نظر داشته باشید قطعا تجربه خوبی نصیبتان خواهد شد.

  • اندازه درب: قبل از انتخاب درب ارتفاع، عرض و چهار چوب را به صورت دقیق اندازه گیری کنید.
  • جهت باز شدن درب: درب‌های آماده در بازار چپ بازشو و راست بازشو هستند. دقت داشته باشید درب به کدام سمت باز و بسته می‌شود و متناسب با نیاز خود آن را تهیه کنید.
  • قفل و یراق آلات: بعضی از درها فقط با نوع خاصی از یراق آلات تجهیز می‌شوند و دقت داشته باشید یراق آلات نصب شده روی آن مناسب نیاز شما است یا خیر. سعی کنید تا جایی که امکان دارد یراق آلات با کیفیت تهیه کنید.
  • جنس روکش: در بالا انواع روکش و جنس و مقاومت آن‌ها را بررسی کرده و توضیح داده‌ایم. امروزه هم انواع مختلفی از روکش‌ها در بازار وجود دارند که ویژگی‌های خاص و متنوعی دارند و برای هر نوع دری روکش متناسب با آن در بازار موجود است.

معرفی انواع درب چوبی | ملاک و معیار انتخاب درب چوبی

  • طرح بدنه: اکثر تولید کنندگان درب‌ها را با طرح‌های مختلفی تولید می‌کنند، بنابراین دست مشتری باز است و می‌تواند درب خود را از نظر فرم و شکل ظاهری به راحتی انتخاب کند و یا اگر طرح بدنه خاصی مد نظر دارد به تولید کنندگان سفارش دهد.
  • بودجه خرید: طیف وسیعی از درهای چوبی در بازار موجود هستند. هر کدام از مواد اولیه متنوع و در کیفیت‌های مختلف تولید شده‌اند و دارای قیمت‌های مختلف می‌باشند. شما متناسب با بودجه خود می‌توانید درب خود را انتخاب کنید.
  • گارانتی: اکثر درب‌ها به دلیل ساختار پیچیده و قیمت بالا دارای گارانتی می‌باشند. در هنگام خرید درب حتما ضمانت نامه معتبری دریافت کنید تا خرید مطمئنی داشته باشید.

عوامل تاثیر گذار در قیمت درب چوبی

  • نوع چوب: چوب‌های مورد استفاده در ساخت درب که هم گران‌تر و با کیفیت‌تر هستند مانند راش، گردو و ماهونی در قیمت درب تاثیر گذارند.
  • طراحی و استایل: درب‌هایی با طرح و نقش‌های پیچیده معمولا گران‌تر هستند.
  • ضخامت و ابعاد: هر چه درب ضخیم‌تر و بزرگتر باشد یعنی مواد اولیه بیشتری نیاز دارد پس در هزینه درب تاثیر می‌گذارد.
  • پوشش و روکش: نوع روکشی که بر روی درب مورد استفاده می‌شود در قیمت در تاثیر می‌گذارد.
  • کیفیت ساخت: درب‌هایی که با قطعات کیفیت بالا ساخته می‌شوند گران‌تر هستند.

معرفی انواع درب چوبی | عوامل موثر در قیمت درب چوبی

  • بازار و منطقه: در بعضی مناطق قیمت درب چوبی به دلیل دسترسی آسان به مواد اولیه قیمت پایین‌تری دارند و در بعضی دیگر از مناطق به دلیل هزینه زیاد حمل و نقل با افزایش قیمت این درب‌ها مواجه می‌شویم.
  • هزینه تولید و تعمیر: درهایی که بدون نیاز به تجهیزات زیادی ساخته می‌شوند نسبت به درهایی که برش لیزری روی آن‌ها درست شده است ارزان هستند.
  • یراق آلات: نوع و کیفیت یراق آلات در قیمت درب تاثیر گذار هستند. یراق آلات عبارتند از: لولا، قفل، دستگیره، پیچ و مهره و …

سخن پایانی

درب‌های چوبی ترکیبی عالی از عملکرد، زیبایی و دوام را ارائه می‌دهند و آن‌ها انتخاب عالی برای خانه‌های شما می‌باشند. آن‌ها با طراحی‌های همه کاره و جذابیت‌های همیشگی خود، می‌توانند ظاهر و احساس کلی هر فضایی را ارتقا دهند. جدا از جذابیت بصری، درهای چوبی مزایای زیادی را برای خانه شما به ارمغان می‌آورند.

آنها به عنوان عایق‌ عالی عمل می‌کنند و فضای شما را در تابستان خنک و در زمستان گرم نگه می‌دارند. طبیعت و دوام آن‌ها بدون زنگ زدگی تضمین می‌کند که می‌توانند در آزمون زمان مقاومت کنند و به سرمایه گذاری مادام العمر برای ملک شما تبدیل شوند. در این مقاله در مورد انواع درب‌های چوبی، مزایا و معایب، انواع چوب مورد استفاده در ساخت آن‌ها، انواع روکش، قیمت، ملاک و معیارهای انتخاب در چوبی صحبت کرده‌ایم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا